True
                                                                         

Het verhaal van de Reizende Noot


De palmboom heeft een wonderlijke manier gevonden om zichzelf voort te planten; haar vrucht, de kokosnoot is namelijk gebouwd om te reizen.

Meegenomen door de stromingen van de zee, zal, wanneer de noot ergens aanspoelt en de condities optimaal zijn, nieuw leven ontstaan.                                      Niet alleen nieuw leven voor de boom, maar ook kansen voor andere dieren en onszelf het menselijke ras. 

Wij kunnen namelijk huizen bouwen van de stammen en bladeren, kleding weven uit de bast en touw maken om vis mee te vangen, en natuurlijk het eten en drinken van de kokosnoot.
                
De pracht van dit systeem is, wanneer in balans, Moeder Natuur alles voor ons heeft geregeld en een ware symbiose kan ontstaan.

Het enige wat wij hoeven te doen, om rijkelijk beloond te worden met een wonderlijke hoeveelheid aan heerlijke vruchten en groenten,  is om diezelfde noten en zaden te verspreiden, zodat haar nalatenschap kan voortbestaan. 


En dat klinkt ons als een uitstekende deal.  


Net als de kokosnoot, houden wij ervan om te reizen; nieuwe smaken te ontdekken en daardoor andere culturen beter leren te begrijpen. 


Voor ons kan drinken, net als muziek en eten, een deur openen naar een andere cultuur, omdat het als taal kan dienen, want zelfs zonder de lokale taal te spreken,  kan jij je liefde delen voor bepaalde smaken, wat het begin kan worden van een mogelijke vriendschap. 

Wanneer wij tijdens het reizen een smaak tegen kwamen, waar we direct verliefd op werden, gingen wij op zoek naar een manier om van deze smaak dagelijks te kunnen genieten.


Omdat de condities van deze fruitsoorten in ons eigen land niet optimaal zijn om in te groeien, zijn we op zoek gegaan naar  de plekken, waar dat wel het geval was, zódat dat er niets aan toegevoegd hoeft te worden.  Dit wordt namelijk al door Moeder Natuur voor ons geregeld. 


Gelukkig hebben wij een kleine groep familie-gerunde producenten gevonden, die ofwel deze heerlijke  natuurlijke dranken produceren, dan wel importeren. 


Deze dranken zijn vrij van toevoegingen en door het gebruik van slimme duurzame verpakkingsmaterialen als blik, kan de de houdbaarheid, smaak en voedingsstoffen, zonder het gebruik van conserveermiddelen, bewaard blijven.


Getränke, die unter sozial und ökologisch verantwortlichen Bedingungen hergestellt werden, damit das Gleichgewicht erhalten bleibt und wir weiterhin im Einklang mit Mutter Natur leben können.

 

Neem een kijkje in ons met zorg uitgekozen portfolio van bijzondere onafhankelijk drankmerken, die wij importeren en distribueren. 

Horeca en retail kunnen bestellen via onze zakelijke webshop en particulieren kunnen terecht bij onze Kioskh


"Keep Exploring The Good Stuff, Just The Good Stuff!"


Roy Lepoutre,

Chief Navigator

 


To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.