True

Bij The Travelling Nut staat de kwaliteit van de ingrediënten voorop, want wij geloven dat alleen dan het gedachtegoed van biodynamische of biologische landbouw het begin is, een vanzelfsprekendheid is en niet een doel op zich. 

Wanneer we tijdens reizen bepaalde smaken tegenkwamen waar de direct verzot op raakte, zochten we naar gelijkgestemde producenten die op een sociaal en ecologisch verantwoorde wijze, de perfecte momentopname van smaak verkregen uit ingrediënten in optimale conditie, konden maken door slimme en duurzame manieren te vinden voor het verpakken en of verwerken.

Zoals het Fountain of Youth kokoswater, dat op de plantage, opaque, oftewel vrij van zuurstof, wordt ingeblikt, in het  100% te recyclen tin-plaat blik, en zo geen conserveermiddel als citroenzuur of ascorbinezuur hoeft te worden gebruikt. 


Moeder Natuur heeft het zo geregeld, dat planten de lekkerste vruchten maken, zodat hun zaden verspreid zullen worden.
En het enige wat wij hoeven te doen, is beter zoeken naar gebieden waar de condities optimaal zijn, zodat de kwaliteit het hoogste is en de smaak het beste is, en er niets meer toegevoegd hoeft te worden. 


Wij hebben ervoor gekozen om voornamelijk met onafhankelijke producenten te werken en voornamelijk met merken, die we zelf importeren en distribueren.

We delen niet alleen de liefde voor de dranken, maar ook andere interesses, zoals eten, muziek en kunst. 

Hierdoor is het makkelijker om partners te vinden, die deze interesses ook delen, waardoor de kans groter is dat de producten,  die we aanbieden, het ook goed bij hen zullen doen.

Door samen te werken met merken waar geen grote investeerders achter zitten, hebben we de vrijheid om zo te werken, zonder dat er aandeelhouders druk uitoefenen, zodat we samen echt iets kunnen opbouwen en het verhaal van onze partners versterkt kan worden, en diens gasten een keuze hebben aan onderscheidende heerlijke en eerlijke dranken. 

Michelberger's Fountain of Youth(DE)

Een 100% natuurlijk kokoswater uit een kleine regio in het Zuiden van Thailand. 

Geoogst en ingeblikt op dezelfde dag voor absolute versheid en verpakt in het 100% te recyclen tin-plaat blik, zonder enige vorm van toevoegingen. 

Niet alleen super puur dus, vol met elektrolyten maar ook nog eens duurzaam. 

Ideaal voor tijdens, voor of na het sporten, als anti-kater ontbijt of in je favourite smoothie. 
 

ROY KombuchaDE)

Bij ROY Kombucha brouwen ze heerlijke biologische kombucha's op blik  in smaken als Citroen, Framboos en Gember, maar ook speciale limited edities in samenwerking met andere producenten als koffiebrander The Barn of thee speciaalzaak Paper & Tea. 

Taunusquelle Premium Water(DE) 

Bronwater uit de ongerepte natuur van het Taunusgebergte in Duitsland. 

Deze luxe premium waters hebben voor duizenden jaren in de grond gezeten waardoor de mineraligheid mooi naar boven komt, en ze ideaal zijn om te schenken bij mooie wijnen. 

Met de luxe facetflessen krijgt een glas water een nieuwe dimensie. 

Michelberger Booze(DE) 

Het andere bijzondere drankconcept van het Berlijnse Michelberger Hotel collectief. 

In samenwerking met PSM, Berlijns oudste destilleerderij hebben ze na wel 300 pogingen twee oude recepturen opnieuw tot leven gebracht met als resultaat de Forest en de Mountain.  Een kruidenlikeur en schnapps. 

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.