True

Met The Travelling Nut zijn we op een missie om samen met onze partners en producenten een betere en duurzamere eet- en drinkcultuur te creëren waar diversiteit gevierd wordt en waar de focus weer op de kwaliteit van ingrediënten komt te liggen in plaats van op de merken, waar kennis en ervaring gedeeld wordt en waar in harmonie met de natuur geleefd kan worden zodat ons nageslacht ook kan genieten van wat onze prachtige planeet te bieden heeft. 

Om de kwaliteit van de dranken die we te gek vinden te kunnen waarborgen hebben wij ervoor gekozen om uitsluitend met onafhankelijke producenten te werken, die onze waardes delen en beter nog vaak dezelfde interesses hebben, zoals een liefde voor koken en lekker eten, muziek en kunst. 

Hieronder vind je een overzicht van onze producenten die wij in Nederland mogen vertegenwoordigen en graag delen met gelijkgestemde mensen en hun mooie zaken. 

Met onze groothandel voeren we naast deze merken ook een aantal van onze favoriete dranken van bevriende importeurs, zodat we een zo'n volledig natuurlijke selectie van dranken kunnen aanbieden. 

Michelberger's Fountain of Youth(DE)

Een 100% natuurlijk kokoswater uit een kleine regio in het Zuiden van Thailand.

Geoogst en ingeblikt op dezelfde dag voor absolute versheid en verpakt in het 100% te recyclen tin-plaat blik, zonder enige vorm van toevoegingen. 

Niet alleen super puur dus, vol met elektrolyten maar ook nog eens duurzaam. 

Ideaal voor tijdens, voor of na het sporten, als anti-kater ontbijt of in je favourite smoothie. 
 

Brand Garage (DE) 

Bij Brand Garage uit Hamburg, produceren ze heerlijke natuurlijke mixers en biologische frisdranken van de beste ingrediënten die ze kunnen vinden. 

Ze gebruiken alleen natuurlijke ingrediënten,  zoals de pectine in citrusvruchten in plaats van citroenzuur toe te voegen. 

Wat ooit begon met het beroemde Herbal Moscow gemberbier is nu een prachtige selectie van wel 13 producten in blik en fles. 


 

Motel Beer & Coffee(DE)

Als het brouwen van heerlijke bieren niet genoeg is, kun je bij Motel Brews ook terecht voor heerlijke Nitro Cold Brews. 

Bij Motel houden ze van balans en dat is terug te vinden in hun mooie dranken.

Gebrouwen met de beste lokaal verbouwde en zelf gevonden producenten, die in prachtige blikken verpakt worden. 


Perfect dus voor de plekken waar kwaliteit en design voorop staat. 

 

ROY KombuchaDE)

Bij ROY Kombucha brouwen ze heerlijke biologische kombucha's op blik  in smaken als Citroen, Framboos en Gember, maar ook speciale limited edities in samenwerking met andere producenten als koffiebrander The Barn of thee speciaalzaak Paper & Tea. 

Herslev Bryghys(DK)

Een farmhouse brouwerij tussen de tarwevelden van Denemarken. 
Sinds 2004 brouwen ze heerlijke natuurbieren van hun eigen verbouwde biologische granen. 

Gastronomische bieren in verschillende stijlen verdeeld over een aantal series. 

Kupela(FR) 

Natuurlijke ciders geproduceerd in het Spaanse gedeelte van Baskenland met lokale ciderappel rassen. 

Generatieslange ervaring in een hedendaags jasje. 

De ciders zijn altijd natuurlijk vergist zonder toevoeging van suiker of extra gist, ongefilterd en van nature wat hoger in alcohol en frisse zuren. 

Ze hebben een wild karakter en zijn mooi in balans en komen op fles en blik. 

Ände Drinks(DE)

Bij het Berlijnse bedrijf Ände houden ze ook van reizen en laten zich inspireren door de smaken die ze zijn tegengekomen. 

De biologische frisdranken komen in smaken als Aqua Fresca Pineapple, Mandarino Verde en Limonana met Nana Munt, en zijn verpakt in de bijzondere "stubby" flesjes. 

Frederiksdal(DK)

 Bij Frederiksdal produceren ze bijzondere producten gemaakt van de prachtige Stevnsbaer kers. Wijnen, likeur, vermouth en Eau de Vie maar ook sap, allemaal van deze kers en van het hoogste niveau. 


Ingwerer(CH) 


Een biologische gemberlikeur zoals geen ander, scherp maar mooi gebalanceerd door kaneel, kruidnagel en lokale appelsap. Relatief laag in alcohol waardoor ideaal als shot of natuurlijk in een eindeloos mogelijke mixdranken. 

Michelberger Booze(DE) 

Het andere bijzondere drankconcept van het Berlijnse Michelberger Hotel collectief. 

In samenwerking met PSM, Berlijns oudste destilleerderij hebben ze na wel 300 pogingen twee oude recepturen opnieuw tot leven gebracht met als resultaat de Forest en de Mountain.  Een kruidenlikeur en schnapps. 

Taunusquelle Premium Water(DE) 

Bronwater uit de ongerepte natuur van het Taunusgebergte in Duitsland. 

Deze luxe premium waters hebben voor duizenden jaren in de grond gezeten waardoor de mineraligheid mooi naar boven komt, en ze ideaal zijn om te schenken bij mooie wijnen. 

Met de luxe facetflessen krijgt een glas water een nieuwe dimensie. 

Dryk (DK)  

Plantaardige dranken voor thuis in het cafe en op kantoor. 

Gemaakt van de  befaamde Scandinavische kwaliteit en duurzaamheid. 

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.